En 26-årig kvinde blev onsdag aften trukket ud af sin bil på Bagsværdvej i Lyngby. Foto: Bjørn Nielsen

En 26-årig kvinde blev onsdag aften trukket ud af sin bil på Bagsværdvej i Lyngby. Foto: Bjørn Nielsen

Endnu en bil stjålet: Åbnede dørene og trak 26-årig kvinde ud af bilen

Onsdag aften blev en 26-årig kvinde tvunget ud af sin bil på Bagsværdvej i Lyngby

Af
Anne Dahl Kristensen

Onsdag aften kl. 20.55 tog aftenen en noget uventet drejning for en 26-årig kvinde i Lyngby.

Kvinden holder stille i sin bil på Bagsværdvej ud for nummer 93.

Pludselig kommer to personer gående imod bilen, og de placerer sig på hver sin side af bilen, åbner dørene og trækker den 26-årige kvinde ud af bilen. De stjæler bilen og kører derefter væk i østlig retning.

Så sent som søndag i sidste uge skete der en lignende hændelse på Kongevejen i Holte, hvor en 49-årig mand blev påkørt i sin bil, da han holdt stille i lyskrydset. Manden steg ud af bilen, og imens han talte med en af personerne fra bilen bag ham, satte to andre personer ind på forsæderne af hans bil og stjal bilen, som fortsat er efterlyst.

Og tilbage i juni, nærmere betegnet 2. juni, fandt endnu en lignende hændelse sted på Øverødvej mellem Holte og Gl. Holte. Her gik det ud over en 48-årig mand, der ligeledes blev påkørt bagfra og blev mødt at to hætteklædte mænd, der truede ham til at lægge sig ned på jorden. Også her stjal gerningsmændene den forurettedes bil, som senere blev fundet udbrændt, og som blev brugt i et skudopgør i Rødovre.

Det fremgår ikke af oplysningerne fra Nordsjællands Politi, hvorvidt gernigsmændene i onsdagens tilfælde også var maskerede, for der er ikke oplyst noget signalement af de pågældende personer. Og politiet vil heller ikke hverken be- eller afkræfte, om der er en sammenhæng med de to øvrige hændelser fra Holte.

"Det er for tidligt at sige, om hændelsen fra i går har forbindelse til de episoder, du henviser til. Men det er klart, at vi selvfølgelig ser på, om der kan være en sammenhæng med de andre tilfælde, hvor der har været en lignende fremgangsmåde," siger Henriette Døssing, presse- og kommunikationskonsulent hos Nordsjællands Politi til Det Grønne Område.

Publiceret 20 September 2018 14:00

SENESTE TV