Tyve løb med cubanske cigarer, flybilletter, sølvtøj og computere

Nordsjællands Politi har fået en del anmeldelser om indbrud denne weekend, hvor mange så småt er begyndt at vende tilbage fra ferie

Af
Signe Steffensen

INDBRUD Frilandsmuseet har været udsat for indbrud i tidsrummet fra lørdag kl 17 til søndag 8.15. Indbruddet er sket i billetsalget. Tyvene er brudt ind på området ved at knuse et vindue. De har stjålet et 60 gange 50 cm pengeskab, som sad fast i væggen. Det indeholdt 4000 kroner.

På Holger Drachmanns Vej var der en listetyv på spil søndag morgen mellem kl. 2.30 og 9. Husets beboer lå og sov på førstesalen, mens tyven brød et kældervindue op og stjal to pc’er og en iPad.

I et andet hus på samme vej vågnede anmelder kl. 04.10 og ringer til politiet og oplyser at to personer prøver at komme ind i hans villa ved at vippe hasperne af vinduet. Han går hen til vinduet og siger hallo, og så stikker de af. De to mænd beskrives som i slutningen af 20’erne 180-185 cm, den ene var meget adræt bygget og havde sort stramtsiddende tøj på og elefanthue, den anden havde sort trøje og sort bukser.

Også på Nybrovej har der været ubudne gæste. Søndag fik politiet en anmeldelse om indbrud. Her var der stjålet højtalere, en PlayStation og en Wii spilleconsol, nogle cigarer fra Cuba, ca. fem jakkesæt blandt andet af mærket Boss og nogle smykker.

På Sorgenfrivænge har der i tidsrummet onsdag kl. 15 til søndag 15.15 været indbrud. Soveværelsesvinduet er blevet brudt op med et koben. Der er stjålet smykker, en iPhone 6 og kontanter.

I nogenlunde samme tidsrum har der været indbrud i en villa på Bernhard Olsens vej. Her er tyven kommet ind ved at knuse en rude i terrassedøren. Beboeren kan se, at nøglerne til huset er væk. Han har endnu ikke overblik over koster.

Lørdag får på politiet en anmeldelse om endnu et indbrud på Sorgenfrivænge. Her er et badeværelsesvindue opbrudt. Der er stjålet sølvtøj og smykker.

Tyveri fra bil på Svenskevej i Dyrehaven. Det bliver opdaget søndag kl. 13.10. Der er tale om en sølvgrå Mazda 97 (fra England). Anmelder kan ikke se, hvordan tyven er op kommet ind, men der er stjålet stjålet oplader til telefon, kuffert, en computer, flybilletter, australske dollars, en hp lap top, kuffert med støvler. Anmelder er en 55-årig kvinde fra Australien.

Publiceret 31 July 2018 11:25

SENESTE TV