Tre mindreårige piger blev afsløret, da de forsøgte at stjæle undertøj fra Magasin på Lyngby Hovedgade. Arkivfoto

Tre mindreårige piger blev afsløret, da de forsøgte at stjæle undertøj fra Magasin på Lyngby Hovedgade. Arkivfoto

Mindreårige piger stjal undertøj i Magasin

Tre piger blev lørdag afsløret, da de ville stjæle undertøj

Af
Anne Dahl Kristensen

Tre piger blev lørdag eftermiddag ved 14.30-tiden tilbageholdt efter deres besøg i Magasin på Lyngby Hovedgade. Pigerne, der er 13,13 og 14 år blev nemlig afsløret, da de forsøgte at stjæle fire par trusser af mærket Calvin Klein til en samlet værdi af 600 kr.

To af pigerne kommer fra Allerød, og den sidste pige kommer fra Nærum. Da de alle tre er mindreårige er deres forældre blevet underrettet i sagen. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 23 July 2018 17:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.