En 35-årig mand blev onsdag sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter, han havde gået rundt med en pistolattrap i Magasin i Lyngby. Arkivfoto

En 35-årig mand blev onsdag sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter, han havde gået rundt med en pistolattrap i Magasin i Lyngby. Arkivfoto

Borgere blev utrygge: Mand gik rundt med falsk pistol

Kunder i Magasin alarmerede onsdag politiet, da de så en mand bevæge sig rundt med en attrappistol

Af
Anne Dahl Kristensen

I kølvandet på to skyderier i Lyngby i løbet af den seneste uges tid, var det en særdeles uheldig genstand, som en 35-årig mand havde valgt at tage med sig til Magasin på Lyngby Hovedgade onsdag.

Kl. 15.32 modtog Nordsjællands Politi nemlig en anmeldelse fra nogle kunder i butikken, som havde set manden gå rundt både indenfor og udenfor butikken med, hvad der i hvert fald lignende en rigtig pistol, i bukselinningen. Politiet sendte en patrulje til stedet, og da de ankom, fik de fat i den 35-årige mand, der kommer fra Herlev.

Betjentene kunne konstatere, at der var tale om en efterligning af en pistol. Men det kunne de utrygge borgere ikke vide, og den 35-årige mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvorefter han blev kørt hjem.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 19 July 2018 11:29

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.