Politiet beder offentligheden om hjælp: Denne mand har viden om knivoverfald ved Bakken

En 10. mand efterlyses af Nordsjællands Politi, fordi man mener, at han har viden om knivoverfald ved Bakken 14. maj

Af
Mikkel Brøgger Petersen

I forlængelse af den efterlysning, som Nordsjællands Politi sendte ud for en måned siden, beder man nu igen offentligheden om hjælp. Denne gang med oplysninger, som kan hjælpe til at identificere denne unge mand:

For en måned siden bad politiet om hjælp til at finde frem til 10 unge mænd, som mistænkes for at have viden om et knivoverfald ved Bakken på en 14-årig dreng.

"Vi ved godt, at billedet ikke er i Full HD, men I har før formået at hjælpe os med at identificere efterlyste personer, hvor det umiddelbart har virket som en svær opgave, og vi tror på, at det også kan lade sig gøre denne gang."

Efterlysningen virkede, for ni af de ti efterlyste er nu identificeret og afhørt, ligesom politiet har anholdt en person, som er sigtet for at have ført kniven.

"Der er dog stadig en enkelt af de ti unge mænd, som vi mangler at tale med, og derfor vil vi gerne bede om jeres hjælp igen til at få en person identificeret," skriver Nordsjællands Politi på Facebook.

"Vi ved godt, at billedet ikke er i Full HD, men I har før formået at hjælpe os med at identificere efterlyste personer, hvor det umiddelbart har virket som en svær opgave, og vi tror på, at det også kan lade sig gøre denne gang. Vi kan desværre ikke gå i detaljer om, hvorfor han muligvis er relevant for sagen, men vi vil altså meget gerne tale med ham," skriver man.

Hvis man ved, hvem den unge mand på billedet er, må man meget gerne kontakte os på telefon 114.

Publiceret 16 July 2018 14:02

SENESTE TV