Nordsjællands Politi fik onsdag eftermiddag en anmeldelse om skyderi i krydset mellem Lundtoftevej og Akademivej. Arkivfoto

Nordsjællands Politi fik onsdag eftermiddag en anmeldelse om skyderi i krydset mellem Lundtoftevej og Akademivej. Arkivfoto

Skudepisode i krydset mellem Lundtoftevej og Akademivej

Flere anmeldelse om skud ved DTU, mens politiet har fundet patronhylstre i området

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Nordsjællands Politi rykkede sent onsdag eftermiddag ud til Kgs. Lyngby efter flere anmeldelser om skud. Anmeldelserne kom omkring klokken 17.15. Det skriver Ritzau.

"Der skulle være affyret flere skud fra en bil mod en anden bil ved krydset mellem Lundtoftevej og Akademivej. Andre har anmeldt, at to biler kørte vildt i området," fortæller vagtchef Søren Bjørnestad til Ritzau.

"Eftersom der er blevet skudt med skarp ammunition i det offentlige rum, betragter vi det som et drabsforsøg,"

"Eftersom der er blevet skudt med skarp ammunition i det offentlige rum, betragter vi det som et drabsforsøg," siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Søren Bjørnestad, til BT.

Onsdag aften oplyser han, at man har fundet flere afskudte patronhylstre i området. Han vil dog ikke sige, hvor mange man har fundet.

I forbindelse med skyderiet afspærrede politiet et større område omkring DTU.

"Vi arbejder stadig på at finde spor derude, så der er fortsat afspærret og vil være det et stykke tid endnu," sagde vagtchefen ved 20.30-tiden.

De involverede biler er en større sølvgrå bil, hvori der sad to personer, og en lille mørk bil. Andet kan Nordsjællands Politi ikke sige.

Onsdag aften havde politiet endnu ikke fået oplysninger om, at nogen personer skulle være ramt af skud.

Det Grønne Område talte med Norsdjællands Politi omkring torsdag formiddag, hvor der ikke var nyt i sagen.

Publiceret 12 July 2018 10:10

SENESTE TV